REIKI

DE METHODE

De term Reiki bestaat uit twee Japanse karakters rei ( geest of ziel) en ki ( energie of levenskracht), de westerse vertaling van Reiki is ook wel universele levensenergie. Het is de kracht van al het leven die we van nature bij onze geboorte met ons meekrijgen.

Naarmate we ouder worden, wordt het moeilijker om zelf de verbinding tot die energie open te houden. Doordat we elke dag een heleboel dingen meemaken, verzamelen we als het ware een hoop afval in ons lichaam die genezing op het niveau van lichaam, geest en ziel kan tegenwerken en de natuurlijke balans kan verstoren.
Doormiddel van handoplegging wordt het doorstromen van levensenergie weer aangewakkerd. Deze energie gaat haar eigen weg naar de plaats in het lichaam, de geest of ziel waar het nodig is op dat moment. Deze levensenergie kan daar de energieblokkades oplossen en brengt de balans weer terug.
Bij het toepassen van reiki wordt het lichaam, de geest en ziel, wanneer het aankomt op ziekte en genezing, dus als een geheel gezien.
Reiki behoort tot de alternatieve geneeswijzen en kan heel goed samen gaan met de reguliere geneeskunst.

REIKI*

€60,-

60 minuten

REIKI INTAKE*

€70,-

Eerste bezoek intake en reiki
75 minuten (reiki 60 min)

REIKI*

€40,-

40 minuten

*Behandelingen bij Bodysoulutions worden bij een aanvullende verzekering voor alternatieve geneeswijzen geheel of gedeeltelijk vergoed door veel ziektekostenverzekeringen.

MAAK AFSPRAAK