Psychosomatische massage en voeding

Voeding bestaat uit alles wat we tot ons nemen gedurende ons leven. Het bestaat dus naast de voedingsproducten bijvoorbeeld ook uit emoties, licht, warmte, liefde en aanrakingen. Het is dus niet altijd makkelijk om alleen maar gezonde voeding binnen te krijgen. Daarom is het zo belangrijk om een juiste balans te creëren om zo optimaal mogelijk van je voeding te genieten. Die je op deze manier weer omzet in vitaliteit en levensvreugde. Ieder mens is zijn eigen individu met een geheel eigen karakter, temperament en DNA. Vandaar dat wat voor de één ‘werkt’ voor de ander totaal niet opgaat.

Het is dan ook de kunst om de juiste balans te vinden voor gezonde voeding, zowel in een dieet als steun om een gezonde levensstijl te kunnen vinden en behouden.

Om deze balans te vinden gaan we samen kijken naar wie je bent, waar je naar verlangt, waarom je bepaalde keuzes maakt met betrekking tot voeding en welke voeding nu daadwerkelijk gezonde voeding is voor jou persoonlijk.

Hierbij reinig je jouw lichaam van afvalstoffen, doorbreken we vaste patronen, maken we een lijst van (biologische) voedingsmiddelen die in jouw dieet of voedingsplan passen, maar die ook bij jouw karakter en persoonlijkheid passen.

Psychosomatische massage en voeding:*

€75,-

60 minuten (massage 45 min en voeding 15 min)

Psychosomatische massage en voeding intake:*

€100,-

Eerste bezoek intake, massage en voeding/supplementen advies, 75 minuten (massage 45 min)

*Behandelingen bij Bodysoulutions worden bij een aanvullende verzekering voor alternatieve geneeswijzen geheel of gedeeltelijk vergoed door veel ziektekostenverzekeringen.

MAAK AFSPRAAK