Psychosomatische massage en voeding

Voeding bestaat uit alles wat we tot ons nemen gedurende ons leven. Het bestaat dus naast de voedingsproducten bijvoorbeeld ook uit emoties, licht, warmte, liefde en aanrakingen. Het is dus niet altijd makkelijk om alleen maar gezonde voeding binnen te krijgen. Daarom is het zo belangrijk om een juiste balans te creëren om zo optimaal mogelijk van je voeding te genieten. Die je op deze manier weer omzet in vitaliteit en levensvreugde. Ieder mens is zijn eigen individu met een geheel eigen karakter, temperament en DNA. Vandaar dat wat voor de één ‘werkt’ voor de ander totaal niet opgaat.

Het is dan ook de kunst om de juiste balans te vinden voor gezonde voeding, zowel in een dieet als steun om een gezonde levensstijl te kunnen vinden en behouden.

Om deze balans te vinden gaan we samen kijken naar wie je bent, waar je naar verlangt, waarom je bepaalde keuzes maakt met betrekking tot voeding en welke voeding nu daadwerkelijk gezonde voeding is voor jou persoonlijk.

Hierbij reinig je jouw lichaam van afvalstoffen, doorbreken we vaste patronen, maken we een lijst van (biologische) voedingsmiddelen die in jouw dieet of voedingsplan passen, maar die ook bij jouw karakter en persoonlijkheid passen.

Psychosomatische massage en voeding:*

€75,-

60 minuten (massage 45 min en voeding 15 min)

Psychosomatische massage en voeding intake:*

€100,-

Eerste bezoek intake, massage en voeding/supplementen advies, 75 minuten (massage 45 min)

*Behandelingen bij Bodysoulutions worden bij een aanvullende verzekering voor alternatieve geneeswijzen geheel of gedeeltelijk vergoed door veel ziektekostenverzekeringen.

Saskia heeft mij geholpen met EMDR. Ik had er niet zoveel vertrouwen in dat dat zou gaan helpen, ik had al zoveel geprobeerd maar het is heel bijzonder hoe ver ik nu ben gekomen dankzij deze therapievorm.

Saskia verstaat haar vak, is oprecht geinteresseerd in haar client en kijkt goed naar wat je nodig hebt. Ze weet heel veel en heeft mijn leven veranderd. Dank je wel Sas!

Annemaike 
Annemaike

Saskia is mijn held! Na jaren met rugpijn te hebben rondgelopen kwam ik via via bij haar terecht.

Haar open manier van benaderen vind ik erg prettig, ze luistert echt naar wat je zegt en ontdekte bij mij wel meer dan alleen mijn rugklachten. Met coaching en massage houdt ze mij op de been. Ze neemt de tijd om naar mijn verhalen te luisteren en dat is een fijn gevoel. Ik voel me ontspannen bij haar en kijk altijd weer uit naar de afspraak.

Rianna 
Rianna

Saskia ondersteund mij met reiki en massage ik heb altijd erg veel onrust in mijn lijf en hoofd door ADHD. Ik vind het heel moeilijk om zelf die rust te vinden. Saskia is een lieve, zorgzame en betrokken vrouw die veel moeite doet om je zo goed mogelijk te helpen. Ze is grappig en luistert goed naar wat je zegt, en vooral naar wat je niet zegt 😊

Ik voel me erg goed door haar behandelingen ik raad haar daarom graag aan.

Ruben 
Ruben

Ik kwam na aanraden van een vriendin bij Saskia met mijn aanhoudende hoofdpijn klachten, de dokter zei dat het waarschijnlijk stress was en ik moest mijn spieren meer laten ontspannen. Al in ons eerste gesprek kwam zij bij de kern van mijn verborgen probleem. Mijn verdriet en trauma had ik diep weggestopt en ik ben gewoon doorgegaan met mijn leven. Saskia heeft mij heel veel uitleg gegeven wat er met je gebeurd na een traumatische gebeurtenis en ik herkende bijna alles.

Middels EMDR heeft zij mij geholpen met traumaverwerking en ondersteund met massage en healing. Het is een heftige tijd geweest maar ik voel me zo verlost en ik heb weer rust in mijn hoofd en ben nu pijnvrij.  Lieve Sas, voor mij ben je een topper!

 

Ik doe zittend werk en gebruik intensief de muis. Mijn onderrug, nek, schouders en polsen zitten dan ook regelmatig vast. Om te voorkomen dat mijn klachten verergeren masseert Saskia me ongeveer eens in de drie maanden. Ze maakt precies de pijnlijke plekken los en heeft een fijn tempo. Een bijkomend voordeel is dat ik een deel van de behandeling vergoed krijg door mijn zorgverzekeraar. Daarnaast is Saskia een ontzettend lieve en warme vrouw, oprecht geïnteresseerd en erg leergierig.Ik kan het iedereen aanraden om een keer een massage bij Bodysoulutions te boeken, geef je lichaam wat het verdient!   

Hella 
Hella
MAAK AFSPRAAK