Over mij

EVEN VOORSTELLEN

Ik ben Saskia Munzer, in 2013 heb ik van mijn dromen werkelijkheid gemaakt door BodySoulutions op te richten. BodySoulutions, praktijk voor natuurgeneeskundige trauma therapie.

Hier is een heel studietraject aan vooraf gegaan.
In 2009 ben ik begonnen bij het Nederlof Instituut in Amsterdam met Reiki en Shin-Do. Gelijktijdig heb ik diverse massage opleidingen gevolgd bij diverse opleidingsinstituten waaronder; Shiatsu, Klassieke ontspanningsmassage, Stoelmassage, Kindermassage en Docent babymassage. Daarna ben ik het HBO traject tot Paramedisch Natuurgeneeskundig therapeut gaan volgen, dit traject bestond uit de volgende onderdelen: Aurahealing (Proffesional Auratouch Aurahealer), Voeding en Medische basiskennis.  Zo heb ik , in de complementaire zorg, de verbinding tussen lichaam en geest gelegd. Ik ben altijd blijven studeren en heb nascholingen gevolgd (Gelaatkunde, Praktijkvaardigheden, Bachbloesems, Voeding als medicijn, Het bewegingsapparaat, Voeding voor je hormonen, Auto-immuunziekten en het Holistisch mensbeeld) tijdens mijn werkzaamheden om up-to-date te blijven, mijn eigen inzicht te vergroten en zo steeds gerichtere therapie te kunnen aanbieden. In de praktijk kreeg ik ontzettend veel voorbeelden van lichamelijke ongemakken die een psychische ondergrond bleken te hebben waar je je  niet altijd van bewust bent. Deze informatie bracht mij bij de studies Psychosociale basiskennis, EMDR en Coach/Begeleider met Therapiehond.

 

Met deze vergaarde kennis heb ik een prachtige samenhang kunnen creëren voor de aangeboden therapieën bij BodySoulutions. Lichaam en geest opnieuw met elkaar verbinden en naar elkaar te laten luisteren brengt de juiste frequentie voor een gezonde balans.

BodySoulutions, The best way to predict the future is to create it yourself.

MAAK AFSPRAAK