COACHING

Coachen is een specifieke manier van begeleiden waarbij bepaalde doelen gemakkelijker en sneller gerealiseerd zullen worden.

Bij BodySoulutions bieden wij een unieke manier van coachen aan, niet alleen persoonlijk maar ook de inzet van een therapiehond is hierbij mogelijk.

We gebruiken vele creatieve werkvormen om inzicht te krijgen in jouw eigen plattegrond. De coach begeleidt jou op een ontspannen manier in jouw eigen levensprocessen. Samen gaan we op zoek naar dat wat jij eventueel mist in je leven of dat wat jou steeds hindert. Persoonlijke ontwikkeling en verwerking van trauma en verdriet staan hierbij op de voorgrond. Creëer inzicht in  jouw manier van communiceren en wat jouw communicatie, verbaal en non-verbaal, teweeg brengt bij anderen.

Bij BodySoulutions sta jij centraal.
De coach ondersteunt het leerproces van de coachee ( leerling) Dit houdt in dat de coach helpt bij het stellen van doelen en het behalen ervan.

THERAPIEHOND

De inzet van een therapiehond bij onder andere Coaching, ADHD, Persoonlijkheidsproblematiek, Eet en Angststoornissen is uit verschillende onderzoeken al een groot succes gebleken.

Bij BodySoulutions hebben we Sally onze 1 jarige Engelse Springer Spaniel.

Sally ondersteunt, wanneer nodig, tijdens het Coachings-traject op verschillende manieren. Zo kan zij tijdens een sessie aanwezig zijn om te ondersteunen bij de emotionele reis die coaching teweeg kan brengen.

Sally spiegelt gedrag wat inzicht geeft hoe jouw manier van communiceren overkomt. Daarbij kun je jezelf de vraag stellen of je wel overkomt als de leider die je zo graag wilt zijn, Hoe ga je om met frustraties

Sally doet dit op een geheel eigen wijze soms is ze alleen in de ruimte aanwezig of zij kiest ervoor fysieke troost geven of blijft dichtbij je liggen om je veiligheid tijdens je traject te geven.

Sally helpt jou graag tijdens een wandelintake en coaching. Wandel coaching wordt als heel plezierig ervaren omdat je je gedachten lekker kunt laten opkomen in de vrije natuur. Soms is het gemakkelijker te bewegen terwijl je een verhaal moet vertellen, om je beter te kunnen concentreren. Ook wanneer je het moeilijk vind direct contact te maken kan een praktijkruimte heel overweldigend zijn dan bieden wandelpaden en het bos een veilige omgeving voor jouw verhaal. Dit is ook mogelijk zonder de inzet van Sally.

Intake Coaching*

€75,-

90 minuten

COACHING SESSIE*

€65,-

60 minuten

Wandel intake COACHING*

€90,-

90 minuten

WandelIntake met Coaching en therapiehond*

€100,-

90 minuten

*Behandelingen bij Bodysoulutions worden bij een aanvullende verzekering voor alternatieve geneeswijzen geheel of gedeeltelijk vergoed door veel ziektekostenverzekeringen.

MAAK AFSPRAAK