KLASSIEKE MASSAGE

Er zijn verschillende invalshoeken om eens na te denken over een massage.  Bijvoorbeeld bij lichamelijke klachten zoals  schouder, nek en rugklachten of hoofdpijn.  Of heb je juist het gevoel dat de balans in je leven even zoek is en stress en spanning overheersen?  Maak eens een moment vrij voor jezelf om je evenwicht en vitaliteit terug te vinden en ervaar een moment van rust en ontspanning, een combinatie die bij BodySoulutions hand in hand gaat. Een adequate behandeling van de lichamelijke klachten, een ware weldaad voor je spieren! BodySoulutions biedt verschillende massage vormen.

Klassieke massage, Shiatsu, Psychosomatische massage, Psychosomatische massage en voeding

Klassieke MASSAGE*

€62,50,-

45 minuten

INTAKE MASSAGE*

€70,-

Eerste bezoek intake en massage
75 minuten (massage 45 min)

*Behandelingen bij Bodysoulutions worden bij een aanvullende verzekering voor alternatieve geneeswijzen geheel of gedeeltelijk vergoed door veel ziektekostenverzekeringen.

Ik ben al 7 jaar client bij Saskia vanwege mijn aangeboren schouderproblemen. Ze verlicht mijn pijnklachten enorm met haar combinatie van massagetherapieën en healing. Saskia is een warm, betrokken en zorgzaam mens die heel goed weet wat ze doet.

Gerda 
Gerda

Een paar jaar geleden kreeg ik voor mijn verjaardag een ‘Saskia massage bon’. Een schot in de roos! Sinds die tijd komt Saskia om de 6/7 weken langs met haar massagetafel. Wat een weldaad en eigenlijk een MUST voor iedereen die om lichaam+geest geeft. En met een aanvullende verzekering wordt ook nog eens een deel vergoed. DOEN dus.

Maud 
Maud
MAAK AFSPRAAK