REFERENTIES

Saskia heeft mij geholpen met EMDR. Ik had er niet zoveel vertrouwen in dat dat zou gaan helpen, ik had al zoveel geprobeerd maar het is heel bijzonder hoe ver ik nu ben gekomen dankzij deze therapievorm.

Saskia verstaat haar vak, is oprecht geinteresseerd in haar client en kijkt goed naar wat je nodig hebt. Ze weet heel veel en heeft mijn leven veranderd. Dank je wel Sas!

Annemaike 
Annemaike

Saskia is mijn held! Na jaren met rugpijn te hebben rondgelopen kwam ik via via bij haar terecht.

Haar open manier van benaderen vind ik erg prettig, ze luistert echt naar wat je zegt en ontdekte bij mij wel meer dan alleen mijn rugklachten. Met coaching en massage houdt ze mij op de been. Ze neemt de tijd om naar mijn verhalen te luisteren en dat is een fijn gevoel. Ik voel me ontspannen bij haar en kijk altijd weer uit naar de afspraak.

Rianna 
Rianna

Saskia ondersteund mij met reiki en massage ik heb altijd erg veel onrust in mijn lijf en hoofd door ADHD. Ik vind het heel moeilijk om zelf die rust te vinden. Saskia is een lieve, zorgzame en betrokken vrouw die veel moeite doet om je zo goed mogelijk te helpen. Ze is grappig en luistert goed naar wat je zegt, en vooral naar wat je niet zegt 😊

Ik voel me erg goed door haar behandelingen ik raad haar daarom graag aan.

Ruben 
Ruben

Ik kwam na aanraden van een vriendin bij Saskia met mijn aanhoudende hoofdpijn klachten, de dokter zei dat het waarschijnlijk stress was en ik moest mijn spieren meer laten ontspannen. Al in ons eerste gesprek kwam zij bij de kern van mijn verborgen probleem. Mijn verdriet en trauma had ik diep weggestopt en ik ben gewoon doorgegaan met mijn leven. Saskia heeft mij heel veel uitleg gegeven wat er met je gebeurd na een traumatische gebeurtenis en ik herkende bijna alles.

Middels EMDR heeft zij mij geholpen met traumaverwerking en ondersteund met massage en healing. Het is een heftige tijd geweest maar ik voel me zo verlost en ik heb weer rust in mijn hoofd en ben nu pijnvrij.  Lieve Sas, voor mij ben je een topper!

 

Ik doe zittend werk en gebruik intensief de muis. Mijn onderrug, nek, schouders en polsen zitten dan ook regelmatig vast. Om te voorkomen dat mijn klachten verergeren masseert Saskia me ongeveer eens in de drie maanden. Ze maakt precies de pijnlijke plekken los en heeft een fijn tempo. Een bijkomend voordeel is dat ik een deel van de behandeling vergoed krijg door mijn zorgverzekeraar. Daarnaast is Saskia een ontzettend lieve en warme vrouw, oprecht geïnteresseerd en erg leergierig.Ik kan het iedereen aanraden om een keer een massage bij Bodysoulutions te boeken, geef je lichaam wat het verdient!   

Hella 
Hella

Saskia ken ik al een jaar of acht en ik ben zeer onder de indruk van haar manier van werken. Ze helpt me door middel van massage met chronische pijnklachten in mijn rug waardoor ik in staat ben om met een veeleisende baan en een druk gezin mijn lichaam in balans te houden. Ze gebruikt verschillende technieken en weet vastzittende spieren altijd weer los te krijgen. Ze weet feilloos aan te voelen waar de pijnpunten zitten en met welke techniek ze deze weg kan krijgen. Ook heeft ze me les gegeven in babymassage. Daarbij is ze een heel prettig persoon om mee om te gaan en geeft ze nuttige tips voor ontspanning, beweging en voeding. Ik kan haar zeer aanraden!

Ingrid 
Ingrid

Een vakvrouw waar bijscholing en verbreding van haar kunnen bij haar centraal staat. Niets gaat ze uit de weg om haar behandelingen per individu aan te meten, om ons als cliënt beter in ons lijf te laten zitten . Haar prettig toegankelijke karakter , volle eerlijkheid en vak technisch kunnen, is voor mij een reden om al jaren intensief door haar behandeld te worden. Ik wordt behandeld door Saskia omdat ik 24-7 pijn heb aan *versleten nekwervels door trauma. Mijn spier groepen worden soepel gehouden zo dat ik mijn werk in de zorg kan voortzetten, met minimale pijnstilling . De behandelingen zijn soms erg intensief maar de verlichting zó waard. Voor mij geen ander, haar adviezen neem ik dan ook altijd ten harte , ze heeft altijd het beste met de client voor, zo simpel is het. Lieve Sas voor jou geen ander dat je dát maar weet .

Sandy de Jong 
Sandy de Jong

Saskia zet mijn wereld op z’n kop, maar voor die schone taak had ik niemand anders in mijn leven willen hebben dan zij. Saskia hoort feilloos wat er tussen de regels wordt gezegd. Ze ziet mij in mijn puurste vorm: mijn echte ‘ik’ dwars door mijn zelf opgebouwde muren, eigen gecreëerde waarheden en aangeleerde overtuigingen heen. Als ik verdwaal in mijn eigen gedachten, patronen of angsten haalt zij me daar op een nuchtere maar zeer respectvolle manier graag weer uit. Saskia helpt mij in te zien welk stuk echt van mij is en welk stuk ontstaan is vanuit pure overleving. Door haar veelzijdigheid is ze in staat om diverse tools aan te bieden om met mezelf aan het werk te gaan, en om mij letterlijk en figuurlijk energieker en krachtiger te maken.

Haar open en eerlijke houding is een uitnodiging om ook open en eerlijk naar mezelf te zijn, hoe confronterend dat soms ook is. Welke gevoelens of gedachten er tijdens het proces ook naar boven komen: ze zijn veilig bij haar én ze weet er raad mee! Saskia stimuleert me naar binnen te kijken, verder te gaan, de confrontatie met mezelf op te zoeken en staat me met raad en daad bij om dat proces zo waardevol mogelijk te laten verlopen. Tegelijk mag alles op mijn eigen tempo plaatsvinden, en ik hoef het niet alleen te doen! Saskia is er, daar waar het nodig is. Zelfs tussen de behandelingen door!

 

Saskia helpt mij elke week met mijn hoofdpijnklachten die uit spanningen en stress ontstaan zijn. De huisarts had mij haar aangeraden. Ik voel me een stuk beter en kan weer gewoon mijn werk doen.

Lieke 
Lieke

Saskia heeft mij geholpen met EMDR ik heb mijn problemen hierdoor achter mij kunnen laten een grote opluchting want het beheerste echt mijn dagelijks leven. Ze heeft me geleerd dat in mijn zwakheden grote krachten verborgen zitten en hoe ik die kan inzetten. Ik ben hier heel dankbaar voor.

marloes 
marloes

Ik ben al 7 jaar client bij Saskia vanwege mijn aangeboren schouderproblemen. Ze verlicht mijn pijnklachten enorm met haar combinatie van massagetherapieën en healing. Saskia is een warm, betrokken en zorgzaam mens die heel goed weet wat ze doet.

Gerda 
Gerda

Saskia heeft mij bijgestaan met EMDR ze heeft me zo goed begeleid en opgevangen ik vind haar heel vakbekwaam.

Jos 
Jos

Na een heftig auto-ongeluk had ik heel erg veel last van angsten en dromen over het ongeluk, ik schrok ook overal van en sliep slecht. Een vriendin van mij was al client bij Saskia en vertelde dat ze ook EMDR therapie gaf. Mijn leven is er echt totaal door veranderd ik durf weer in mijn auto te rijden en zelfs met iemand mee te rijden ook droom ik niet meer over het ongeluk en kan ik er zonder huilen over vertellen.

Nienke 
Nienke

Een paar jaar geleden kreeg ik voor mijn verjaardag een ‘Saskia massage bon’. Een schot in de roos! Sinds die tijd komt Saskia om de 6/7 weken langs met haar massagetafel. Wat een weldaad en eigenlijk een MUST voor iedereen die om lichaam+geest geeft. En met een aanvullende verzekering wordt ook nog eens een deel vergoed. DOEN dus.

Maud 
Maud

Saskia is een lieverd. Altijd een luisterend oor en weet precies waar de pijnlijke plekjes zitten tijdens de massage. Ik kijk altijd uit naar haar komst.

Joyce 
Joyce

Ik zou Saskia aan iedereen aanbevelen. Ze is een hele spontane vrouw met enorm veel kennis en haar behandelingen zijn zeer ontspannend, professioneel en tegelijkertijd lekker vanuit je eigen huis, echt Top! Ik kijk er altijd naar uit als ze weer komt.

Liselotte 
Liselotte

Ik doe zittend werk en gebruik intensief de muis. Mijn onderrug, nek, schouders en polsen zitten dan ook regelmatig vast. Om te voorkomen dat mijn klachten verergeren masseert Saskia me ongeveer eens in de drie maanden. Ze maakt precies de pijnlijke plekken los en heeft een fijn tempo. Een bijkomend voordeel is dat ik een deel van de behandeling vergoed krijg door mijn zorgverzekeraar. Ik kan het iedereen aanraden om een keer een massage bij Bodysoulutions te boeken, geef je lichaam wat het verdient!

Hella 
Hella

Een vakvrouw waar bijscholing en verbreding van haar kunnen bij haar centraal staat. Niets gaat ze uit de weg om haar behandelingen per individu aan te meten, om ons als cliënt beter in ons lijf te laten zitten. Haar prettig toegankelijke karakter, volle eerlijkheid en vak technisch kunnen, is voor mij een reden om al jaren intensief door haar behandeld te worden.

 

Sandy 
Sandy

Saskia ken ik al een jaar of acht en ik ben zeer onder de indruk van haar manier van werken. Ze helpt me door middel van massage met chronische pijnklachten in mijn rug waardoor ik in staat ben om met een veeleisende baan en een druk gezin mijn lichaam in balans te houden. Daarbij is ze een heel prettig persoon om mee om te gaan en geeft ze nuttige tips voor ontspanning, beweging en voeding. Ik kan haar zeer aanraden!

Ingrid 
Ingrid
MAAK AFSPRAAK