REFERENTIES

Saskia helpt mij elke week met mijn hoofdpijnklachten die uit spanningen en stress ontstaan zijn. De huisarts had mij haar aangeraden. Ik voel me een stuk beter en kan weer gewoon mijn werk doen.

Lieke


 

Ik zou Saskia aan iedereen aanbevelen. Ze is een hele spontane vrouw met enorm veel kennis en haar behandelingen zijn zeer ontspannend, professioneel en tegelijkertijd lekker vanuit je eigen huis, echt Top! Ik kijk er altijd naar uit als ze weer komt.

Liselotte


 

Saskia is mijn held! Na jaren met rugpijn te hebben rondgelopen kwam ik via via bij haar terecht.

Haar open manier van benaderen vind ik erg prettig, ze luistert echt naar wat je zegt en ontdekte bij mij wel meer dan alleen mijn rugklachten. Met coaching en massage houdt ze mij op de been. Ze neemt de tijd om naar mijn verhalen te luisteren en dat is een fijn gevoel. Ik voel me ontspannen bij haar en kijk altijd weer uit naar de afspraak.

Rianna


Saskia ondersteund mij met reiki en massage ik heb altijd erg veel onrust in mijn lijf en hoofd door ADHD. Ik vind het heel moeilijk om zelf die rust te vinden. Saskia is een lieve, zorgzame en betrokken vrouw die veel moeite doet om je zo goed mogelijk te helpen. Ze is grappig en luistert goed naar wat je zegt, en vooral naar wat je niet zegt Ik voel me erg goed door haar behandelingen ik raad haar daarom graag aan.

Ruben


 

Een vakvrouw waar bijscholing en verbreding van haar kunnen bij haar centraal staat. Niets gaat ze uit de weg om haar behandelingen per individu aan te meten, om ons als cliënt beter in ons lijf te laten zitten. Haar prettig toegankelijke karakter, volle eerlijkheid en vak technisch kunnen, is voor mij een reden om al jaren intensief door haar behandeld te worden.

Sandy


 
Saskia heeft mij geholpen met EMDR. Ik had er niet zoveel vertrouwen in dat dat zou gaan helpen, ik had al zoveel geprobeerd maar het is heel bijzonder hoe ver ik nu ben gekomen dankzij deze therapievorm.

Saskia verstaat haar vak, is oprecht geinteresseerd in haar client en kijkt goed naar wat je nodig hebt. Ze weet heel veel en heeft mijn leven veranderd. Dank je wel Sas!

Annemaike


Saskia heeft mij bijgestaan met EMDR ze heeft me zo goed begeleid en opgevangen ik vind haar heel vakbekwaam.

Jos


Saskia heeft mij geholpen met EMDR ik heb mijn problemen hierdoor achter mij kunnen laten een grote opluchting want het beheerste echt mijn dagelijks leven. Ze heeft me geleerd dat in mijn zwakheden grote krachten verborgen zitten en hoe ik die kan inzetten. Ik ben hier heel dankbaar voor.

Marloes


Na een heftig auto-ongeluk had ik heel erg veel last van angsten en dromen over het ongeluk, ik schrok ook overal van en sliep slecht. Een vriendin van mij was al client bij Saskia en vertelde dat ze ook EMDR therapie gaf. Mijn leven is er echt totaal door veranderd ik durf weer in mijn auto te rijden en zelfs met iemand mee te rijden ook droom ik niet meer over het ongeluk en kan ik er zonder huilen over vertellen.

Nienke


Ik ben al 7 jaar client bij Saskia vanwege mijn aangeboren schouderproblemen. Ze verlicht mijn pijnklachten enorm met haar combinatie van massagetherapieën en healing. Saskia is een warm, betrokken en zorgzaam mens die heel goed weet wat ze doet.

Gerda


Ik doe zittend werk en gebruik intensief de muis. Mijn onderrug, nek, schouders en polsen zitten dan ook regelmatig vast. Om te voorkomen dat mijn klachten verergeren masseert Saskia me ongeveer eens in de drie maanden. Ze maakt precies de pijnlijke plekken los en heeft een fijn tempo. Een bijkomend voordeel is dat ik een deel van de behandeling vergoed krijg door mijn zorgverzekeraar. Ik kan het iedereen aanraden om een keer een massage bij Bodysoulutions te boeken, geef je lichaam wat het verdient!

Hella


Saskia ken ik al een jaar of acht en ik ben zeer onder de indruk van haar manier van werken. Ze helpt me door middel van massage met chronische pijnklachten in mijn rug waardoor ik in staat ben om met een veeleisende baan en een druk gezin mijn lichaam in balans te houden. Daarbij is ze een heel prettig persoon om mee om te gaan en geeft ze nuttige tips voor ontspanning, beweging en voeding. Ik kan haar zeer aanraden!

Ingrid


Saskia is een lieverd. Altijd een luisterend oor en weet precies waar de pijnlijke plekjes zitten tijdens de massage. Ik kijk altijd uit naar haar komst.

Joyce


Een paar jaar geleden kreeg ik voor mijn verjaardag een ‘Saskia massage bon’. Een schot in de roos! Sinds die tijd komt Saskia om de 6/7 weken langs met haar massagetafel. Wat een weldaad en eigenlijk een MUST voor iedereen die om lichaam+geest geeft. En met een aanvullende verzekering wordt ook nog eens een deel vergoed. DOEN dus.

Maud

MAAK AFSPRAAK