Nieuwsbrief BodySoulutions

Lieve allemaal,

Allereerst wil ik jullie bedanken voor jullie vertrouwen, fijne gesprekken en warmte het afgelopen jaar.

Ik ben dankbaar dat ik mag ondersteunen bij fysieke en mentale blokkades die hun aandacht verdienen. Wat is het steeds weer bijzonder mee te mogen kijken naar ieders ‘levensplattegrond’ en daarbij te ondersteunen om een van de vele wegen helpen in te slaan. 2022 is inmiddels aangebroken en mijn eerste werkweek zit erop! Het afgelopen jaar heb ik geworsteld met de wereld en vond ik het heel moeilijk om verbinding te vinden in de verharde maatschappij.

De bijzondere regels van bij elkaar uit de buurt blijven, elkaar niet mogen vasthouden, ergens niet welkom zijn, niets samen mogen ondernemen vind ik behalve bizar ook zeer schadelijk voor de mensheid. We drijven van elkaar af en staan zelfs tegenover elkaar in de maatschappij. Ik heb dit jaar heel veel geleerd van regressie therapie en bach bloesems om mezelf beter te leren kennen en vooral om deze maatschappij niet te hoeven of willen te begrijpen. De grootste uitdaging was het vinden van gemoedsrust.

Mede dankzij de bach bloesems is dat weer gelukt. 🌱🌼🌸🌿🙏🏻 In dit nieuwe jaar ga ik verschillende studies volgen, intern werkbegeleider, Bachremedie niveau 2 èn in januari 2023 start mijn 3 jarige opleiding bij de SRN tot regressie-reïncarnatie therapeut. Hierdoor gaan ook op de werkvloer een aantal dingen veranderen! BodySoulutions heeft een team! 

Versterking!

Sinds januari 2022 heb ik twee fantastische dames; Renate en Manon die mij versterken bij het geven van stoelmassages op de werkvloer. 

Praktijkruimte Neonweg 200 Almere-Poort

Massages en coaching gaan verplaatsen naar mijn praktijkruimte aan de Neonweg 200 in Almere-Poort. Behandelingen aan huis worden alleen nog in overleg gegeven bijvoorbeeld omdat u niet mobiel bent. Schroomt u niet dit aan te kaarten of te vragen naar de mogelijkheden. 

Sally in training

Sally geslaagd!

Sally heeft haar Therapiehond examen gehaald! Zij wordt voornamelijk ingezet bij wandelcoaching, EMDR, ondersteuning op school, therapieconcentratie bij ADD/ADHD/Autisme en coaching van kinderen. 

De avonden gaan vervallen per 01-03-2022 deze ga ik inzetten voor mijn studie!
De prijzen zullen met € 2,50 per behandeling verhoogd gaan worden vanaf 01-03-2022. 

Mocht dit voor u een reden zijn om te annuleren dan hoor ik dat graag. Rest mij nog om nogmaals mijn dankbaarheid uit te spreken naar jullie allemaal! Op naar een mooi jaar waarin we elkaar hopelijk weer terugvinden en weer mogen verbinden met elkaar 🙏🏻💕 Warme, Harte groet, 

Saskia Munzer 

BodySoulutions 

MAAK AFSPRAAK