Aurahealing

aurahealing

Aurahealing

Aurahealing is een volwaardige therapie die veranderingsprocessen teweeg brengt en ons op deze manier beter kennis met onszelf laat maken.
Het aura is jouw energetische ruimte of wel het energieveld om je heen naast je fysieke lichaam.
Elke cel reageert op verandering daardoor is het energieveld ook aan veranderingen onderhevig. Deze veranderingen of gebeurtenissen in iemands leven kunnen hun sporen achterlaten in het aura ofwel energieveld. Er ontstaat dan een blokkade in het energieveld die de juiste stroming of flow van het energieveld belemmert en dit veroorzaakt allerlei klachten op zowel lichamelijk als geestelijk gebied. Je bent vaak zelf prima in staat kleine blokkades op te heffen door een fijn gesprek met een dierbare, meditatie een warme douche of de tranen te laten stromen maar soms heb je hier ook echt hulp bij nodig door middel van een healing. Met een healing van het aura kun je deze blokkades weer opheffen en de natuurlijke flow herstellen zo heal (genees) je jezelf van deze ballast.
Bij een aurahealing tast de healer het auraveld met zijn handen af en bevrijdt het aura van zijn blokkades, negatieve energieën of patronen die vast liggen in het handelen van de client. Hierbij vind dus geen fysieke aanraking plaats. Ook de chakra’s ook wel de energiecentra van het lichaam genoemd worden geheald en hun natuurlijke flow wordt hersteld.
Via de chakra’s die draaien als een wiel (chakra betekent wiel in het Sanskriet) nemen wij alle energie uit het universum op die we nodig hebben voor al onze fysieke, emotionele, mentale en spirituele processen het is dus van groot belang dat deze energievoorziening van ons welzijn vrij is van blokkades.

Logo

Post navigation